Mässinfo

2016 fyllde Sundsvalls Vårmässa trettio år och nu stundar en uppfräschning med nya idéer.

Sundsvalls Vårmässa är avslutet på vintern – efter Vårmässan är det vår och sommar! På mässan kan du se många av årets nyheter från en bred rad utställare. Mycket på mässan har en tydlig vår/sommarprägel, men det brukar även finnas möjlighet att fynda så kallade eftersäsongsvaror.

Mässan genomförs under två hektiska dagar (lördag till söndag) och den besöks av normalt av cirka 12 000 besökare. Cirka 120-150 företag och föreningar ställer ut på mässan.

Sundsvalls Vårmässa en bred varumässa, där du i princip hittar utställare och försäljningsställen från de flesta branscher och nischer. En skön mix av företagsutställare, marknadsförsäljning, aktiviteter och underhållning – för hela familjen – nästan allt under tak.

Nyheter 2017

Swedish Hot Rod Association i Sundsvall kommer att genomföra sin stora Motorshow i samband med årets Vårmässa. Det blir ett stort samarrangemang, med gemensam entré och endast en biljett.

Mässdagarna kortas ner från tre till två. Traditionellt har Sundsvalls Vårmässa genomförts från fredag till söndag, men kommande år kraftsamlar vi allt krut till mässans huvuddagar – lördag och söndag.

Mässritning

Årets ritning är under bearbetning, men inom kort kommer du att hitta den fastställda ritningen här! Nedan ser du hur det aktuella arbetsläget ser just nu (utställarna är dock inte inritade).

Ladda ner aktuell detaljritning här>>>klicka